sobota 13. dubna 2013

Elite model look 2013, casting.

12.3.2013 respektive včera se uskutečnil 22. ročník castingu Elite model look v olomoucké Hané. Na casting přišlo více než sto dívek ve věku 13 až 22 let. Já osobně jsem na castingu byla a jsem ráda, že jsem to zkusila. Každá dívka musela mít vyplněný dotazník, který poté odevzdala a následovně odpovídala na otázky typu: jestli má zkušenost s modelingem, co jí k tomu vedlo, jaké má zkušenosti s anglickým jazykem a jestli ji rodina bude podporovat. Když dívky zodpověděly na dané otázky, tak dostaly nálepku s číslem kterou si poté nalepila na hrudník a vyfotili si jí. Když odcházely, dostaly časopis Marie Claire a poté si šly vybrat výrobek od značky Schwarzkopf. V průběhu soutěže se také losovalo o různé výrobky jako například o kartáč od značky Rowenta, kulmu na vlasy od té samé značky a další kosmetické přípravky. Nyní budeme čekat zda si nás vybrali. 

Elite je ve vedoucím postavení mezi světovými modelingovými agenturami s 35 pobočkami a dvěma regionálními kancelářemi pro koordinaci. Zastupuje více než 750 modelek z pěti kontinentů. Jako důležitá hybná síla v tomto průmyslu položila agentura Elite základy pro management v modelingu. A pokračuje i nadále s inovací ve světě modelingových agentur.
Její přístup k obchodu je založen na prodejní síle, kterou je schopna modelkám dopomoci dosáhnout mezinárodní úrovně a takto je posunout až na stupínek top modelky.

O modelky je postaráno na vysoké profesionální úrovni. Jako zastánce etického kodexu v modelingovém průmyslu agentura Elite podporuje přísné dodržování zdravého životního stylu jejími modelkami.

Tyto zásady společně s dlouholetou znalostí světa modelingu tvoří základ, díky kterému se podařilo např. Cindy Crawford, Claudii Schiffer, Karen Mulder, Lindě Evangelistě, Naomi Campbell a dalším vypracovat až na pozice topmodelek.

Elite rovněž založila známou divizi „Elite celebrities“ v New Yorku, která má na starosti management známých osobností jako např. hereček, pro práci v modelingu.
Elite otevřela své pobočky Elite Prague a Elite Bratislava v roce 2002. 

Agentura Elite odstartovala kariéru mnohých českých a slovenských modelek jako jsou: Linda Vojtová, Kristína Chrásteková, Denisa Dvončová, Linda Nývltová, Helena Houdová, Michaela Hlaváčková, Michaela Kocianová či Denisa Dvořáková. 

Každoročně organizují Elite Prague a Elite Bratislava finále nejprestižnější modelingové soutěže Elite Model Look, které se koná v 66 zemích světa a každoročně se do něj přihlásí více než 350.000 začína­jících modelek.

S Táňou Kuchařovou.
Byla jsem vylosována a vyhrála jsem kartáč od značky Rowenta. Brzy čekejte recenzi. 

Žádné komentáře:

Okomentovat